Loodgieter Zomergem  thumbnail

Loodgieter Zomergem

Published Aug 02, 23
9 min read

Koen De Schutter Loodgieter

Vraag: We hebben geen openslaande balkondeuren, maar willen dat wel hebben, kan dat? Antwoord: Dit bieden we niet aan in dit project. Vraag: Mijn balkonkast is verrot, wordt deze ook vernieuwd? Antwoord: Ja, als dit een kast is die bij de woning hoort. Niet als dit een losstaande kast is.

In overleg met de gemeente wordt bepaald welke grond wordt gesaneerd en welke tuinschuttingen en -muren hierdoor aangepakt worden. Vraag: Wordt mijn tuin overhoop gehaald? Antwoord: Nee, uw tuin wordt niet overhoop gehaald. De aannemer hoeft alleen in de tuin te zijn om de kozijnen te plaatsen. Dat gebeurt met een kraan van buitenaf.

Daar moet wel wat voor gegraven worden. Maar meestal liggen daar tegels en staan er geen planten - wat kost een loodgieter badkamer. Als er planten in de weg staan dan zal de aannemer u vragen om deze tijdelijk ergens anders te planten. Vraag: Ik heb een benedenwoning en er is geen lichtpunt in het deel van de hal bij de badkamer.

Een tweede lichtpunt hangt af van de mogelijkheden. In de bewonersoptielijst bieden we dit aan. gemiddelde prijs loodgieter. Vraag: Moet er bij de benedenwoningen een luik worden aangebracht om de isolatievlokken in te spuiten? Antwoord: Ja, waarschijnlijk 2. Eén in de kast onder de trap en één bij de deur naar de tuin in de woonkamer.

Hiervoor wordt een schadevergoeding gegeven zie de tab ‘Sociaal Plan'.. Vraag: Waarom wordt er geen groen dak aangebracht? Antwoord: Een groen dak is te zwaar voor de constructie in combinatie met zonnepanelen in de toekomst. Vraag: Ik wil graag zonnepanelen. Wanneer wordt dit mogelijk? Antwoord: Na het behalen van de draagvlakmeting gaat TC507 in overleg met bewoners over een regeling omtrent zonnepanelen die aan iedereen kan worden aanbieden.Loodgieter Helssen bv

Leopoldslei 75, 2930 Brasschaat Click here to learn more

Vraag: Wordt de gevel ook gereinigd? Antwoord: Nee, om de kosten van de woningaanpak zo laag mogelijk te houden wordt de gevel niet gereinigd. Wel wordt er gecontroleerd op scheuren aan de buitengevel en waar nodig gerepareerd. Vraag: Ik wil ook een verhuisraam op de bovenste verdieping, kan dat? Antwoord: Nee, we realiseren één verhuisraam per woning om budgettaire en esthetische redenen.

Loodgieter Bertem

Vraag: Ik wil een zonnescherm, kan dit als optie meegenomen worden? Antwoord: Nee, dit bieden we niet aan. U kunt deze zelf aanbrengen na aanvraag van een ZAV (zie tab ‘Sociaal Plan'). Vraag: Ik wil een serre, kan dat? Antwoord: Nee, dit bieden we niet aan als optie. U kunt deze zelf aanbrengen na aanvraag van een ZAV (zie de tab ‘Sociaal Plan’).

Kan daar ook wat aan gedaan worden? Antwoord: Ja, we pakken de portieken tegelijk aan met de aanpak van de woningen. De portieken worden opgeknapt zodat deze weer modern ogen. Vraag: We doen al heel veel tegen de muizen: alle etenswaren goed afsluiten, muizenvallen hebben we gezet. Kan Bo-ex zorgen dat alles tijdens de aanpak ook alle gaten dicht, zoals het vullen van de lege mantelbuizen? Antwoord: In de ruimte waar werkzaamheden worden verricht, worden onnodige gaten gedicht en/of afgedopt.Deze optie wordt opgenomen in de Bewonersoptielijst. In het hoofdstuk ‘Waar moet u rekening mee houden?’, pagina 14, komen we hierop terug. Vraag: Wat zijn de resultaten van het bodemonderzoek in de tuinen en wat betekent dit voor ons? Antwoord: Wij laten onderzoek doen door een onafhankelijk adviesbureau. U wordt hierover geïnformeerd na de draagvlakmeting.

Vraag: Passen mijn gordijnen nog als de kozijnen zijn vervangen? Antwoord: De nieuwe kozijnen hebben dezelfde maat als de oude kozijnen, alleen de binnenmaat is iets kleiner. Bij een aantal mensen betekent dit dat de gordijnen ingekort moeten worden. Omdat de mogelijkheden hiervoor afhangen van het type zonwering, krijgt iedereen hiervoor een vergoeding conform de ASP.

Vraag: Hoe dik zijn de voorzetwanden? Antwoord: De voorzetwanden hebben een dikke isolatielaag en zijn circa 8 cm dik. In veel woningen zijn er al voorzetwanden aanwezig. Deze worden weggehaald, waardoor het verschil met hoe het nu is zo’n 4 cm zal zijn. Vraag: Is er een vergoeding mogelijk als ik een verblijf elders regel en geen gebruik maak van een logeerwoning? Antwoord: Ja, u kunt ook kiezen voor een vergoeding als u elders verblijft dan in de logeer-woning.

Vraag: Welke reparaties voert Bo-Ex nog voor de aanpak uit als ik daarvoor een melding doe? Antwoord: Als u nu last heeft van schimmel, houtrot, verstoppingen of lekkages, dan pakken we dit gewoon aan, los van of het voorstel doorgaat of niet. Vraag: Kunnen de huisdieren mee naar de logeerwoning? Antwoord: Ja, dit kan.

Loodgieter Lekkage

In deze container kunt u grof vuil deponeren. Voor overig vuil (zoals elektrische apparaten en chemisch afval) verzoeken we u om deze in te leveren bij het afvalstation van Gemeente Utrecht (loodgieter knelpuntberoep).Hoelang heb je gespaard over die 7500? Is er een reden voor dit lage vermogen? En wat ga je doen als dan je auto stuk gaat? Of je wasmachine Vergeet ook de KK niet, die gaat ook nog ofwel van je overwaarde af of je eigen tegoeden. In fases doen kan een prima oplossing zijn maar dan moet je wel 8-10k per jaar vrijmaken/sparen...En niet bijv 2k per jaar, dan is de hypotheek al afgelost voordat je aan de tuin toekomt Ik heb zelf in 2014 een huis uit 1991 gekocht.

Zit je al rond de 45k. En eigenlijk doe je dan weinig geks.. En dan hebben we vloeren zelf gedaan, alsmede schutting, overkapping en vlonder (loodgieter wc). En ook heel veel onderhandeld en uitgezocht qua keuken en badkamer.. Daar zou ik nu met een kind erbij geen tijd/energie meer voor hebben.. Badkamer hebben we ook alles zelf bij elkaar verzameld bij diverse winkels en dumpstores en toen iemand van werkspot ingehuurd die het samen met mijn vader gedaan heeft...

Mijn hele toilet werd elke keer kleder nat. Daarom heb ik er een itonblok muurtje tussen gezet. Dit muurtje heb ik weg moeten halen, omdat ik uit het huis ging. Nu zijn er een aantal tegels gesneufeld. De woningbouwvereniging wil dit om mij verhalen. Er is al meer dan 15 jaar geen onderhoud meer aan mijn huis geweest.

Ik wilde dat wel,maar de woningbouwvereniging vond dat de badkamer nog goed was. Dus geen renovatie en 750 euro. Voordat ik het muurtje weghaalde was er lekkage bij de buurman. loon loodgieter. Nu gaat de woningbouw vereniging mijn badkamer renoveren voor de nieuwe bewoner. De tegels die stuk zijn worden dan ook verwijderd.

door » 21 jun 2009 17:36 1 Vooraf toestemming vragen en dan mag bij goedkeuring dit muurtje wat ik ook graag wil blijven zitten. 2 Witte tegels 15x15 kosten niet zoveel per doos. 3 Boor alleen tussen de tegels in voegen, die kun je dicht maken en tegels die geboord zijn worden vervangen op Uw rekening.

Uurprijs Loodgieter

Zij moeten dan eerst deze herstellen en dan pas slopen want anders mag U de rekening weigeren. Als de tegels oud en gebarsten zijn foto maken en dan duidelijk van kleine hoeken ook als bewijs hoe slecht en oud het was. 5 Zelf koos ik ooit voor kunststofglas wandje, meer ruimte over en makkelijker verwijderbaar en mee te nemen naar nieuwe huis.

Ook was het mij toegezegd door de opzichter mondeling weliswaar bij de voorinspectie dat de badkamer gerenoveerd zou worden dus ook de tegels. de flat is uit 1960. loodgieter online. Als je een spijker in de muur timmert,komt het cement naar beneden zo slecht is het. Toen ik een klein beetje plakband die op een klein opvlakte had geplakt eruit wilde halen,trok ik zo de onderlaag van het beton mee.

En verder hebben ze mijn geiser veranderd. Ik heb een maand in een zooitje moeten wonen. Kon niet eens koken. Tevens moest ik mijn balkon leegruimen omdat ze daar ook gingen renoveren. Eerst in augustus toen in november en toen in februari. Ik moest alles steeds erin en eruit halen - loodgieter heemskerk.

Ook hadden ze opeens mijn brievenbus veranderd en mijn post is hierdoor kwijt geraakt. Mijn meubels zijn door de renovatie kapot gemaakt. Mij heb je niet horen klagen. Maar owee als jij iets per ongeluk stuk gaat. Verder staat erbij dat de woning niet in orginele staat hoeft,maar in huurbaarheid. loodgieter hoeilaart.

21 jun 2009 11:05 door » 13 jul 2009 22:15 Dit maak ik momenteel ook mee,alleen ik blijf hier wonen. Mijn hele badkamer moet vernieuwd worden vanwege het slechte onderhoud. Er zijn op verzoek van de verhuurder twee aannemers geweest,maar deze vragen blijkbaar te veel voor het opknappen. De verhuurder is zelf wezen kijken en vond ook dat het nodig was.

mnd. matthias dehaen loodgieter. Dit vond ik veel te veel en heb hierop de Dienst Toezicht Gebouwen ingeschakeld. De man die is wezen kijken zei dat het opgeknapt moest worden en zou de verhuurder een brief sturen. Vorige week kreeg ik bericht van de verhuurder dat de huursverhoging met € 25,- p. mnd.

Loodgieter Steenwijk

Nu wordt dus mijn gehele badkamer vernieuwd met nieuwe betegeling,een nieuwe douchecabine i. p.v het ligbad dat er nu in verwaarloosde staat in zit en een nieuwe betegelde vloer.

Een dikkere laag isolatiemateriaal kost nauwelijks meer geld, maar geeft wel een flinke besparing op je energieverbruik voor verwarming. Met een dikke laag isolatie hoef je dus minder duurzame energie op te wekken. Voor welke isolatiewaarde (Rc-waarde) kun je het beste kiezen? Vloerisolatie: een Rc van minimaal 5,0 (m2K/W) Gevelisolatie: een Rc van minimaal 4,5 Dakisolatie: een Rc van minimaal 6,0 Bij een bestaande woning is het niet altijd mogelijk om deze isolatiewaarden te bereiken.

Door meer energie zelf op te wekken, kan je toch energieneutraal worden. Heeft je woning een spouwmuur? Dan is het verstandig om die te laten vullen met isolatiemateriaal (als dat kan) (atag loodgieter). Maar alleen spouwmuurisolatie is niet voldoende om energieneutraal te worden. Je zult je gevel ook van buiten of van binnen moeten isoleren om een Rc van 4,5 te halen.

Er is één uitzondering: Ben je van plan om binnen 4 jaar de gevel van buitenaf te laten isoleren en wordt daarbij de buitenste muur van de spouwmuur weggehaald? Dan is spouwmuurisolatie niet zinvol, omdat je de kosten daarvan niet binnen 4 jaar terugverdient. Het isoleren van de binnenmuur heeft gevolgen voor dingen als: de aansluiting met het plafond, vloer, muren en kozijn, stopcontacten en de montage van radiatoren.

Als je van tevoren bedenkt hoe het moet worden, zorg je dat je geen geld uitgeeft aan dingen die je later weer moet aanpassen.

Je badkamer verbouwen, er komt heel wat bij kijken. Je moet aan veel dingen denken en zorgen dat alles op elkaar afgestemd is (loodgieter raamsdonksveer). Het is belangrijk om vooraf een goed badkamerplan te maken. Wij hebben een checklist gemaakt met alle onderdelen die je nodig kunt hebben voor je badkamerverbouwing. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en maak je je keuzes op het totaalplaatje.

Latest Posts

Moderne Bouw - Rheinzink

Published May 04, 24
4 min read

Welfsels In Voorgespannen Beton - Drupal

Published Apr 04, 24
7 min read

Welfsels

Published Mar 15, 24
3 min read